sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Entisen juopon itsetunnon pönkitys "viikko" ..... ?

Aiheita olis ollut kirjottaa tänne vaikka kuinka..Mutta se on sitä samaa nauhaa hyvin pitkälti mitä on viimeiset 10-vuotta ollut, joten olen ollut hiljaa!

 Tässä käsitellään Tuksua, ei häntä joka pökittääkseen omaa ahdasta mieltään lähettelee lapsensa nimissä  outoja yöllisiä viestejä....Mutta hänkin on kuviossa vahvasti, ehkä haluten Tuksun siivellä sinne törkyjulkisuuden 15-minuuttiseen?

Tarina siis on JOhannan vieroitusviikosta.. Tarina saattaa poukkoilla, mutta kaikkihan arvasi mihin se päättyi?
No,  Ilomantsiin ja "keikalle" ..
Tarinaa, ja kuvia tuli tuon  kuuden päivän aikana valtavia määriä.. Tuksun ollessa koneella pääosin yöllä.
Päivä ei totuttuun tapaan nukuttu, vaan Eemeli passasi ja kuskasi pitkin ja poikin..
Katotaan mitä viikko sisälsi:

Raittuis alkoi suunnilleen  näihin aikoihin, eli su-ma välisenä yönä. Paikassa  Ruotsinpyhtää Emelie emäntänään.. Me kavereitten kesen tunnemme hänet Eemelinä!

  Yöllä on nälkä?Alussa ollaan urheana viinanpirua vastaan!


 Spiruliinalla  elimistö vapaaksi viinasta?


Eemeli auttoi kaikin mahdollisin keinoin...


Yöt oli pitkiä ja kuvat linkkailtiin jo toistamiseen loppuviikon häämöttäessä.
Eemelin tuki horjuu? Toimisikohan nokkaan yhtä hyvin kun lyricat? Muutokset oli lauantaina käsinkosketeltavissa pamien ja alkoholin muodossa..

  Vihreää teetä ja spirtuliinaa niin paljon kun lähtee..
Julia oli mielessä välillä myös.

....Photoshoppia, ja ex-Artoa unohtamatta!

Kiitos L,
Olet tosiystävä?

Ei sitten Eemeli itsensä pönkittämis vimmassa malttanut tytärtä sulkea pois :\

  Tyttäreen en ollut missään kontaktissa, vaan laiton kaveripyynnön Eemelille, ja kommentoin hänen koiransa yhteen kuvaan.
Eemeli sitten yöllisissä manioissaan laittoin tälläisen.
Olin sanaton.
Nyt muutaman päivän sulateltuani se sanattomuus jatkuu tämän viestin osalta.
Millainen äiti lähettää tyttärensä nimissä tällästä?

Kuva suoraan Ilomantsista, sekä illan kulkua kolmannen osapuolen kertomana: 
" Ensinnäki Tukiainenhan oli ite soittanu tälle tapahtuman järjestäjälle useampaan kertaan alkukesästä ja pyytänyt saako hän tulla paikan päälle sikajuhliin näyttäytymään eli kysessä ei ollut edes mikään varsinainen keikka  no Tuksuhan oli pillittäny hotellihuoneessa (tään baarin yläkerrassa) vielä klo23 järkkärille, että hänen meikit ja diapamit on pöllitty junamatkalla ja hään ei voi nyt sit sen takia näyttäytyä missään tai tulla ollenka sinne baarin puolelle käymään. Ilomantsilaiseen tapaan Tuksulle oli sit kannettu sinne huoneeseen viinaa ja pameja eli se siitä selvinpäin olemisesta  joskus puolen yön jälkeen hän oli sit "rauhotuttuaan" laskeutunu baariin ja istunu siellä jossain pimeimmässä nurkassa jonkun nuoren pojan kanssa vähän aikaa (max. puol tuntia) ja loppuajan vetäny päätään sekasin siellä omassa hotellihuoneessa. Oli ollu hirveän äkänen kaikille kuvausta yrittäville, huutanu koko ajan ettei mitään salakuvia saa ottaa  jossain välin tällä lyhyellä näyttäytymisellä hän oli sit suvainnu kahen minuutin ajan sillä hetkellä paikalle sattuneiden henkilöiden räpsiä kuvia, mutta muuten ei ollut pyynnöistä huolimatta suostunu kuviin. Nyt Tuksu viettää kuulemma viikon mökkielämää Ilomantsin Ruuhkarannalla eli viinaa ja lääkkeitä varmasti kuluu purkki jos toinenki  sikajuhlien järkkärille hän oli ainakin ite sanonu varanneensa sieltä viikoksi mökin. "

Tässä pikainen katsau siis JOhannan vieroitus viikkoon
Juttu jatkuu repsahduksen  jälkeen toisen pönkittäjän voimin? Janakkalan Johanna tulee  passaamaan Tuksua Ilomantsiin mökille?
Katsellaan tilannetta miten rehab käynnistyy uudelleen, vai käynnistyykö?Julia ikävä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti